Nieuw vakantiehuis: Finca Flores

Met geweldig uitzicht!

Bijna klaar…..

Nog even de laatste opruim- koop- en schilderwerkzaamheden en het allernieuwste huisje van Casas Ojén is gereed. Dit is het soort huisje dat nog ontbrak in ons assortiment: geschikt voor twee personen maar wel met een klein eigen zwembad.

Het huisje wordt nu proef-bewoond zodat we dagelijkse feedback direct om kunnen zetten in acties. Vanaf 1 juli is het te reserveren voor vakanties.

Finca Flores

Misschien wel het mooiste uitzicht van het dorp. Dat kunnen we u beloven. Op het terras van Finca Flores kijkt u naar de omringende bergen en in de verte, naar Marbella en de zee.

De finca

Finca Flores is een wat kleiner “campo” huisje. Dat laatste betekent dat het net buiten het dorp ligt. Het kenmerkt zich door sfeer, ruimte, rust en eenvoud. Verwacht geen Marbelliaanse luxe, maar het zal u aan niets ontbreken. En natuurlijk mag de hond mee.

Het huis is omgeven door tuin en terrassen zodat er altijd wel een stukje zon of juist schaduw te vinden is. Met een koele Sangria op het dakterras vergeet je de drukke wereld om je heen. Afkoelen kan in het kleine zwembad. (vanaf 1 mei geopend tot eind oktober). Finca Flores ligt op 8 wandelminuten van het dorpsplein van Ojén. Een dorpje, beetje in de bergen, op nog geen 10 kilometer van Marbella en enkele prachtige stranden.

Indeling

Met alles op één verdieping is het huis overzichtelijk: een open keuken met kookgelegenheid, een koelkast en een magnetron. In het zitgedeelte een comfortabele bank, stoel, open haard en airconditioning voor koelen en verwarmen. Uitstekende WiFi-verbinding en een smart TV zodat u alle gewenste kanalen vanaf uw smartphone kunt streamen. Een slaapkamer met twee spiksplinternieuwe bedden en een badkamer. Het dagelijkse leven, als u tenminste niet op pad bent naar het strand, naar steden of bergen, speelt zich af op het voorterras. Met het eerder genoemde uitzicht, een grote eettafel en een barbecue.

Het achterterras met meer schaduw is de plaats waar ook het zwembad is. En het dak van de finca biedt een groot zonneterras met ligbedden. Kortom een leuke plek in een mooie omgeving voor het ultieme vakantiegevoel.

Reserveren

Voor reserveringen, prijzen en meer informatie over dit huis of de andere huizen, kunt u terecht op onze website of ons een mail sturen, waarna wij u zo snel mogelijk antwoord zullen geven. Op Facebook en Instagram kunt u ons volgen voor actuele informatie over toeristische activiteiten en de situatie in Andalusië.

Tot snel in Andalusië!

Helga en Ton

Newsletter in english

Boletín en español